Тел.: 098 883 2468

НАБЕРИ И ЗАТВОРИ. НИЕ ЩЕ ВЪРНЕМ ОБАЖДАНЕТО!

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut.

ABOUT US

ЗАЩО СЕ СЛУЧВА ТОВА?

Автостъклата, подобно на фаровете, също не са вечни и след известно време на употреба те се деформират, надират и пукат, макар и това да се случва след някоя и друга година.

 

"Визио Уъркс" предлага на своите клиенти професионално отстраняване на драскотините по автостъклата и полиране до блясък. Работим само със специализирани за целта материали, които гарантират успех!

ПРЕДИ

ПОЛИРАНЕ НА АВТОСТЪКЛА

СЛЕД ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ПОЛЗВАНЕТО НА  СТЪКЛОЧИСТАЧКИТЕ НАДИРА СТЪКЛАТА

С течение на времето автостъклата потъмняват, изстъняват и се надират от прахта, която се задържа по стъклочистачките, нараняват се лесно от камъчетата, идващи от автомобилите пред вас и др. Това води до значително намаляване на видимостта, създава опасност за вас и останалите участници в движението.

СЛЕД НАШАТА НАМЕСА...

...отново ще се радвате на видимост, все едно стъклото го няма. Ние гарантираме:

-100% премахване на "мрежата" от прах

-качествен ефект

-по-добра видимост на пътя

 

Не се чудете и веднага ни се обадете! Нека вашата сигурност бъде приоритет номер 1 !

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ...

СЛЕД ИЗВЕСНО ВРЕМЕ УПОТРЕБА НА СТЪКЛОЧИСТАЧКИТЕ СТЪКЛОТО СЕ НАДИРА ОТ ПРАХТА И МАЛКИТЕ КАМЪЧЕТА, КОИТО СЕ ЗАДЪРЖАТ ПО ПЕРАТА. ТОВА НАДИРАНЕ, ПРИЛИЧАЩО НА МАЛКА ПАЙЖИНКА, КАРА СВЕТЛИНАТА ДА СЕ ПРЕЧУПВА ПО ШИРОЧИНА НА СТЪКЛОТО И ДА СЪЗДАВА ГРЕШНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЗАТОВА КЪДЕ И КОЛКО ДАЛЕЧ СЕ НАМИРА НАСРЕЩНИЯ ОБЕКТ. НЕ РИСКУВАЙТЕ ВАШИЯ И НА ОКОЛОНИТЕ ХОРА ЖИВОТ, А ВЕДНАГА НИ СЕ ОБАДЕТЕ И СЕ УБЕДЕТЕ В 100% ПОЛОЖИТЕЛНИЯ РЕЗУЛТАТ!

НАДРАНОТО СТЪКЛО МОЖЕ СИЛНО ДА ПОВЛИЯЕ НА ЛИЧНАТА ВИ ПРЕЦЕНКА В ЕКСТРЕМНА СИТУАЦИЯ?

Услуга:

Цена:

Челно стъкло

60 лв.

50 лв.

Странични стъкла

СЛЕД

Челно стъкло + 2 фара

99 лв.

полиране на челно стъклополиране на челно стъкло

КЛИКНЕТЕ В/У НЯКОЯ ОТ СНИМКИТЕ, ЗА ДА ГИ РАЗГЛЕДАТЕ ДЕТАЙЛНО