Оферта АГУ 3/4 цилиндъра

Здравейте!

Благодарим ви за проявения интерес!

Предвид вашите изисквания и автомобил приложено изпращаме нашите оферти. Независимо от вашия избор смятаме, че крайният резултат ще бъде повече от задоволителен, защото сме сигурни, че нашите предложения са напълно съвместими с вашата кола. Ако автомобилът ви е произведен след 2002 г. е препоръчително ( но не и задължително ) да изберете компютър и електроника с OBD II модул. Защо? Вижте тук -> Газов инжекцион с OBD II модул – плюсовете!

Моля, обърнете внимание на 5 годишната ГАРАНЦИЯ, която даваме за системите на А.Е.В. и LOVATO, както и на специалната ни отстъпка при плащане в брой!

FOBOS Gas Logo

Fgas 4R ( FOBOS Next ) e последно поколение електроника за газова инжекционна система. Създадена е както за първоначално вграждане, така и за ремонт или подмяна на вече инсталирани газови инжекционни системи. Системата гарантира сигурност, високо качество, надеждност и дълъг период на експлоатация. ПРОИЗХОД НА ЧАСТИТЕ: БЪЛГАРИЯ !

AEB Logo

A.E.B. се присъединява към групата LANDI RENZO през 2010 г., световен лидер в пазара на системи за конверсия на lpg / cng. Непосредствено след това A.E.B. получава сертификат за качество ISO TS, един от най-високите стандарти за автомобилния сектор. ПРОИЗХОД НА ЧАСТИТЕ: ИТАЛИЯ !

LOVATO Easy Fast Logo

Всяка уредба LOVATO е изцяло проектирана, произведена и сглобена в Италия , гарантирана е от контрол по качеството и тест за сигурност и функционалност, приложени на 100%. Всичко това осигурява високи качествени стандарти. LOVATO е част от концерна LANDI RENZO. ПРОИЗХОД НА ЧАСТИТЕ: ИТАЛИЯ !

BRC Logo

Системите с марка BRC Gas Equipment от фамилията SEQUENT, GFi система Easy Start за 3 и 4 цилиндрови автомобили са подходящи за двигатели с вътрешно горене от 500 cc до 2500 cc, мощност до 240 k.c. Двигателите могат да бъдат както нормални атмосферни (без турбо или компресор) така и такива оборудвани с турбо или компресор. ПРОИЗХОД НА ЧАСТИТЕ: ИТАЛИЯ !

Често Задавани Въпроси:

Смисъл винаги има, защото по-високият клас части се изработват от по-скъпи материали. Освен това принципът на работа е друг – по-усъвършенстван. Това означава дълъг експлоатационен срок, надеждност при високи натоварвания, по-малка вероятност от повреда. Не на последно място не забравяйте, че газовата уредба е инвестиция – дълготраен материален актив, който ви пести пари. Но за да ви намали разходите гарантирано, качеството на използваните части е от първостепенна важност!

Независимо дали избирате цилиндрична бутилка в багажника или тороидална на мястото на резервната гума, когато са едни и същи литри обемът е еднакъв, различна е само формата. С други думи – дали ще возите в багажника си резервната гума или в него ще поставим бутилка, обемът място, който заемат е един и същ. Плюсът, най-вече, на тороидалните бутилки ( на мястото на резервната гума ) е в това, че резервната гума може да я преместите спрямо останалия си багаж, когато това е необходимо, докато една здраво захваната бутилка в багажника НЕ. Отделно може да използвате празнината на джантата да сложите допълнително багаж в нея. В нашия сервиз не се доплаща ако изберете бутилка на мястото на резервната гума!

Ние от Визио Уъркс ЕООД осигуряваме големи обороти на представителствата както като сервиз за газов уредби, така и като търговци. Това ни позволява да си договаряме персонални условия. В конкретния случай – 5 години ГАРАНЦИЯ за системите газови инжекциони A.E.B. и LOVATO.

Ако поискате от нашите конкуренти да ви изпратят подробно описана оферта както ние го правим, това няма да стане. По-ниската цена при тях се постига с използването на по-евтини и не оригинални части, а те не искат вие да забележите това. И като вземем предвид печалбата, от която всички ние плащаме заплати, наем, режийни, реклама, ддс и други данъци, то за 50-100 лв. разлика в крайната цена вие ще получите просто един по-нискокачествен и ненадежден краен продукт. Да не пропускаме факта, че ние сме единственият сервиз в София, който предлага 5 години гаранция както на частите така и на качеството на монтажа.