ГИ | Директно Впръскване

ГИ | Директно Впръскване

Газовите инжекциони директно впръскване са последният модерен отговор на нарастващите изисквания за еко норми в Европейския съюз. 

В нашия сервиз предлагаме продажба и монтаж на газови уредби за двигатели с директно впръскване на марките уредби A.E.B. и STAG. Предлаганите от нас системи са с ГАРАНЦИЯ от 2 до 5 години ( за избрани модели ). 

Често задавани въпроси:

Автомобилите Direct Inejction се обозначават с абревиатурите FSI, TSI, TFSI, GDi, DiSi, D4, Sky Active и други. В общи линии всичките те са съкращения на едно и също нещо, казано с различни думички.

В конкретния случай бензиновата инжекционна система работи подобно на дизеловата – горивото се впръсква директно в горивната камера под високо налягане до 200 бара. Това позволява по-добър контрол на емисиите и на гориво-въздушните смеси.

Изхождайки от споменатото по-горе следва, че високото налягане трябва да се разтоварва някак си. Също така има вероятност разпръсквачите на бензиновите дюзи да се запушат от високата температура и нагарите в горивната камера, ако не работят.

Процентно е от 5 до 25%. Тези цифри са пряко зависими от типа горивна система, инсталирана на автомобила ( не всички са еднакви ). Абсолютно точно можем да ви отговорим ако ни изпратите запитване за конкретен автомобил и двигател. 

При направените множество тестове на автомобили с директно впръскване, които сме конвертирали на газ, пресметнахме, че разходите за гориво се намалят средно с до 45%. Това е внушителна разлика, дори при едновременна консумация на бензин и газ!

АГУ ДИРЕКТНО ВПРЪСКВАНЕ - Цени:

  • STAG - Визио Уъркс ЕООД
    цена от 1499 лв.
    Системата се предлага за коли от 3 до 8 цилиндъра. ГАРАНЦИЯ: 5 години | Може да вземете на изплащане за 10 м. с 10% лихва или 6 м. с 0% лихва!
  • AEB-logo
    цена от 1599 лв.
    Системата се предлага за коли от 3 до 8 цилиндъра. ГАРАНЦИЯ: 5 години | Може да вземете на изплащане за 10 м. с 10% лихва или 6 м. с 0% лихва!

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ:

ВРЪЗКА С НАС: