Тел.: 098 883 2468

НАБЕРИ И ЗАТВОРИ. НИЕ ЩЕ ВЪРНЕМ ОБАЖДАНЕТО!

!!! ВНИМАНИЕ !!!

НИЕ ОТ "ВИЗИО УЪРКС" И ФИРМА "Д ЕНД Д ТРЕЙД" СМЕ ДВЕ НАПЪЛНО ОТДЕЛНИ ФИРМИ И СЕ НАМИРАМЕ НА ЕДИН И СЪЩ АДРЕС, А ЧАСТ ОТ ПРЕДЛАГАНИТЕ НИ УСЛУГИ КАТО "АВТОКЛИМАТИЦИ" СЪВПАДАТ. АКО ИСКАТЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ НАШИТЕ УСЛУГИ, ОТСТЪПКИ И КАЧЕСТВО ТРЯБВА ДА СЕ ОБАДИТЕ НА НАШИТЕ ТЕЛЕФОНИ И ДА СИ ЗАПАЗИТЕ ЧАС. БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ЛОЯЛНОСТТА, ВЪПРЕКИ ГАДОСТИТЕ, КОИТО КОНКУРЕНТИТЕ НИ СИПЯТ С/У НАС В ЗНАК НА ОТЧАЯН ОПИТ ДА ИЗПЪКНАТ !

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut.

ABOUT US

НОВИНИТЕ ОТ БЛОГА

ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ

"Визио Уъркс" дава писмена ГАРАНЦИЯ на своите клиенти за вложените части и труд. Тя важи за един сезон и започва от датата на издаване на автомобила от сервиза. Всичко свързано с фабричен дефект или недоглеждане от наша страна ще бъде отсранено за наша сметка след направена повторна диагностика.

АВТОКЛИМАТИЦИ

АВТОКЛИМАТИЦИТЕ ДОСУЩ ПРИЛИЧАТ...

...на по-големите си събратя домашните климатици. За да работят безпроблемно те се нуждаят от цялото си количество фреон и масло. Тъй като двата компонента се движат заедно, изтичането на фреон води и до изтичане на масло от компресора. Навременната проверка от наша страна ще ви спести куп главоболия и скъпоструващи ремонти. Потърсете ни сега!

Услуга:

Цени от:

Диагностика и откриване на проблеми

Зареждане с фреон R134a марка DuPont

от 39 до 59 лв.* (диагностиката е включена)

10 лв.

*цената се определя в зависимост от това дали количеството останал фреон в системата на вашия автомобил е под половината или над половината спрямо зададените количества от завода производител. Цената може да варира при някои марки и модели автомобили.

Поставяне на маркер (оцветител)

Зареждане с фреон R134a марка Arkema

от 25 до 45 лв.* (диагностиката е включена)

включен е в цената!

РЕТРОФИТ - Преправяне на автоклиматици от фреон R12 към новия R134a

от 50 лв. до 300 лв. (включва и частите)

Ремонт на компресори, тръби, заварки, смяна на резервни части

По договаряне след направена предварително диагностика

Премахване на миризми от купето

20 лв. (10 лв. в комбинация с друга услуга)

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ...

...не може да се даде еднозначен отговор, затова колко трябва да бъде температурата на духалките на автомобила, когато работи автоклиматикът. Това е така, защото освен, че външната температура оказва влияние, то и от съществено значение си остава процентът влага във въздуха. Колкото е по-голям процентът влага, толкова по слабо ще усещате влиянието на климатика. Най-вече това се усеща в гористи местности и близо до воден басейн, например когато сте на морето.

пълнене на автоклиматици софия

ПРОМОЦИЯ:

През м. ЮЛИ 2016г. за зареждане на климатик от "Визио Уъркс", може да използвате добавката "COOL SHOT" НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО (НАУЧИ ВСИЧКО ТУК). Обади се още СЕГА !!!

Посещение на адрес на клиента

5-10 лв. (за град София)

"Визио Уъркс" ЕООД (c) 2012-2016 | Изработка на Уеб сайт от "Зизу Визу" ООД