Газови инжекциони

Газови инжекциони

Визио Уъркс ЕООД е сервиз с утвърдени традици в продажбата, монтажа и поддръжката на автомобилни газови инжекциони и уредби. В нашия сервиз предлагаме продажба и монтаж на марките уредби FOBOS, A.E.B., LOVATO, STAG, BRC. Предлаганите от нас системи са с ГАРАНЦИЯ от 2 до 5 години ( за избрани модели ). 

Съдържание:

Също така предлагаме:

Професионална поддръжка и ремонт на извънгаранционни системи газови инжекциони с ГАРАНЦИЯ за използваните материали и вложения труд.

За вас можем да извършим диагностика и ремонт на следните марки газови уредби и инжекциони на пазара:

 • A.E.B.KINGEMERReaGasMegaJet ItalyMegaJet BGZAMELELPIGAZ – Stella Polare, Maris, EOBD; IC 4GAS IILANDI RENZO – Omegas, IGsystem, LCS/2, LCSA1/05, LCSE, LCS04; ROMANO – RisN, NEW Romano; TARTARINI – Evo1; UltraGas – Mint-Xi; VOGEL VGiAC STAG – Go Fast, Q-Series, PLUS, Premium; AGIS – Ml210 P13; ATiKER – Fast, SAVE Fast, Multi Fast; DIGITRONIC – DGi, Easy Fast; LOVATO – SMart, ExR, E-Go, Easy Fast; ESGIIC 4GasKME – Acme, Bingo, DIEGO 3, NEVO; LPG TECHLO GAS – Flash PRO, MAch Pro; TAMONA – TF Stream, Pro Gas, NEW Models; BSM – CarGASVEGABARDOLINIAG – Zenit, Compact, SIROCCO; AutoGAS Italia – EasyJet, PowerJet, EasyDream; TOMASETTOFOBOS GAS – EasyGas, Gas Italy, NEXT, 1 2 4 5;

За да работи добре и безпроблемно, вашият газов инжекцион се нуждае от своевременна поддръжка на всеки 10 – 15 000 км. Тя включва смяна на филтрите, проверка за херметичност на маркучи и връзки, почистване на компоненти, където е необходимо.

След като сте шофирали автомобила си известно време на газ ( 30 – 50 000 км ) в инжекторната рейка се натрупват различни отлагания. Те пречат на нормалната работа на буталцата в инжекторите, възпрепятствайки свободното им движение. Това води до неравномерна работа на двигателя на автомобила, тъй като газовият инжекцион не може да дозира правилно горивото. Ние можем да предложим за вас почистване, а в случай на необходимост и подмяна на части. Също така КАЛИБРИРАНЕТО на рейката на стенд е абсолютно задължително, за да може тя да работи правилно отново.

Газовият инжекцион е компютърно управлявана система. След монтаж или ремонт компонентите на автомобилната газова уредба трябва да се приведат отново в експлоатация, като това става посредством външен компютър и техник-специалист в настройката на газови уредби. Самата настройка представлява синхронизиране на бензиновия и газовия инжекциони, така че доставеното гориво напълно да задоволява натоварванията на двигателя и това да не доведе до загуба на мощност, висок разход на гориво, неравномерна работа на двигателя, светване на чек лампата на мотора. А ние сме точното оръжие за вашите цели!

Освен изброените по-горе най-често дефектиращи компоненти, за вас можем да извършим ремонт по вашия газов инжекцион и всякакъв тип.

Просто се свържете с нас по удобен за вас начин!

ГАЗОВИ ИНЖЕКЦИОНИ - Цени:

 • FOBOS Logo
  цена от 705 лв.
  Системата се предлага за коли от 3 до 8 цилиндъра. ГАРАНЦИЯ: 2 години | Може да вземете на изплащане за 10 м. с 10% лихва!
 • AEB-logo
  цена от 835 лв.
  Системата се предлага за коли от 3 до 8 цилиндъра. ГАРАНЦИЯ: 5 години | Може да вземете на изплащане за 10 м. с 10% лихва или 6 м. с 0% лихва!
 • STAG - Визио Уъркс ЕООД
  цена от 849 лв.
  Системата се предлага за коли от 3 до 8 цилиндъра. ГАРАНЦИЯ: 5 години | Може да вземете на изплащане за 10 м. с 10% лихва или 6 м. с 0% лихва!
 • LOVATO Logo
  цена от 929 лв.
  Системата се предлага за коли от 3 до 8 цилиндъра. ГАРАНЦИЯ: 5 години | Може да вземете на изплащане за 10 м. с 10% лихва или 6 м. с 0% лихва!
 • BRC Logo
  цена от 1105 лв.
  Системата се предлага за коли от 3 до 8 цилиндъра. ГАРАНЦИЯ: 2 години | Може да вземете на изплащане за 10 м. с 10% лихва!

ГАЗ СЕРВИЗ - Цени:

 • Комп. Диагностика
  20 лв.
  Включва диагностика + настройка на място в сервиза.
 • Настройка на АГУ
  20 лв.
  Цената се отнася за компютърна диагностика + настройка на място в сервиза. Цената за настройка градско е 30 лв., а за магистрала - 50 лв.
 • Хардуерна Диагностика
  30 лв.
  Прилага се, когато проблемът е механичен, не може да се установи с компютър и се налага демонтаж / монтаж на части.
 • Смяна на Филтри
  15 лв.
  Цената е само за труд и важи за горно монтирани филтри, за които не се налага демонтаж / монтаж на други части от автомобила, за да се достигнат. При всички останали случаи цената е по договаряне след оглед!
 • Смяна на Мембрани
  30 лв.
  Цената е само за труд и важи за горно монтирани изпарители без сваляне. При всички останали случаи цената е по договаряне след оглед!
 • Монтаж на АГУ
  250 лв.
  Цената е стартова и само за труд и не включва маркучи, скоби, кабели, връзки и т.н. Финална цена за вашия автомобил може да получите само след оглед на място!
 • Демонтаж на АГУ
  80 лв.
  Цената е стартова и само за труд. Финална цена за вашия автомобил може да получите само след оглед на място!
 • Други Ремонти
  по договаряне
  Всякакви други ремонти се обсъждат и договарят на място след оглед на автомобила Ви!

ГАЛЕРИЯ АГУ:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ:

ВРЪЗКА С НАС: