Смяна на масла и филтри

Смяна на масла и филтри

Двогателното масло е най-важният консуматив за вашия двигател.

То се явява кръвта на мотора – предпазва го както от моментално износване, така служи и за отвеждане на част от температурата от горивната камера както и нагарите и отлаганията след горивния процес.

Визио Уъркс ЕООД предлага на своите клиенти професионална смяна на масла ( двигател, скорости, спирачна течност ) и филтри ( въздушен, поленов, маслен, горивен, хибриден и други ). 

А ЦЕНИТЕ НИ СА КАКТО СЛЕДВА:

 • Масло
  цена от 8,45 лв./л.
  Цената се отнася за литър масло 10W40 марка Champion, като е важно да имате предвид, че марките масла и визкозитети на пазара са десетки и различни. Всеки авто производител дава описание какво масло трябва да се използва. За да ви дадем най-точна оферта изпратете запитване.
 • Смяна на масло и маслен филтър
  цена от 10,00 лв.
  Цената се отнася за смяна на масло и маслен филтър, които са закупени само от нашия сервиз. В случай, че желаете да извършим смяна с ваши масло и маслен филтър цената е по 2! За да ви дадем най-точна оферта изпратете запитване.
 • ПРОМОЦИЯ:
  При закупуване на масло, маслен филтър, въздушен, горивен и филтър купе тяхната смяна е напълно безплатна за вас. Имайте предвид, че при някои марки и модели автомобили, като Nissan Qashqai например, смяната на филтър купе / поленов филтър изисква демонтаж на педала на газта в едно с TPS модула, което общо време е повече от смяната на маслото и всички останали филтри изобщо, като в този случай ще се наложи да ви таксуваме допълнително и ще бъдете уведомени предварително за това. За да ви дадем най-точна оферта изпратете запитване.